Opmerkelijk: eerste doelman Delle uit selectie NEC gezet

3 mei 2018, 20:41

In een voor NEC zeer belangrijke periode heeft de club harde maatregelen genomen. Donderdagavond maakt de deelnemer aan de play-offs bekend dat eerste keeper Joris Delle en Suently Alberto per direct uit de selectie zijn gezet. Beide spelers hebben het trainingskamp van de club verlaten.

Keeper Delle heeft op het trainingskamp te horen gekregen dat niet hij, maar Marco van Duin onder de lat zal staan. De Franse keeper liet daarop weten dat hij zich niet meer op kon laden en heeft daardoor het trainingskamp verlaten. Ook Suently Alberto is vertrokken. Bij hem is de reden dat hij niet aan de fysieke normen voldoet.

"Het is jammer dat het zo loopt met Joris en Suently, maar wij moeten de play-offs in met spelers die tot op het bot gemotiveerd zijn om deze tot een goed einde te brengen. Daar hebben we honderd procent focus voor nodig bij het hele team. Joris en Suently zullen dan ook de rest van dit seizoen geen deel meer uitmaken van de eerste selectie", reageert technisch directeur Remco Oversier.

NEC liep op de slotdag van de Jupiler League promotie naar de Eredivisie mis en moet daardoor de play-offs in. Volgende week donderdag speelt de ploeg van Pepijn Lijnders eerst uit tegen FC Emmen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen