Advocaat gaat elftal wellicht op enkele plekken wijzigen

4 mei 2018, 17:38

Dick Advocaat gaat met een schuin oog rekening houden met de play-offs van aanstaande donderdag. De trainer van Sparta Rotterdam gaat in het duel met Heracles Almelo mogelijk het elftal op enkele posities wijzigen om zijn groep niet te veel te belasten. "Maar als de spelers het zondag heel goed doen, laat ik het misschien ook wel weer staan", vertelt hij.

Met een volledig fitte selectie, op Mark Veenhoven en de langdurig geblesseerden na, ontvangt Advocaat het eveneens al uitgespeelde Heracles Almelo. Voor even zit er géén druk op voor de Rotterdammers. "Dat is ook weleens lekker, dat je níet hoeft. Dat zal komende week namelijk wel weer anders zijn", legt de ervaren coach uit tegenover RTV Rijnmond.

Voor het laatste Eredivisie-duel gaat de coach dus niet al te veel veranderen, hoogstens enkele posities. Dat betekent dat ook Michel Breuer tijdens zijn laatste wedstrijd als profvoetballer niet in de basis begint. "Nee, hij start in elk geval niet. Tijdens de wedstrijd gaan we kijken wat er mogelijk is", aldus Advocaat.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen