Vreven neemt duel bloedserieus: "Zijn gekkere dingen gebeurd"

4 mei 2018, 18:56

Stijn Vreven gaat geen enkel risico nemen bij NAC Breda op de slotdag van de Eredivisie. Voor het duel met het al gedegradeerde FC Twente gaat de coach - net als altijd - alles tot in de puntjes voorbereiden. "Er zijn gekkere dingen gebeurd in het voetbal", verklaart hij over de drie punten voorsprong, met een voordeel van tien goals qua doelsaldo, in de Eredivisie.

"Ik had graag een aantal jongens een kans gegeven die het verdienen op basis van trainingen en wedstrijden bij Jong NAC. Maar dat ga ik niet doen vanwege het belang van de wedstrijd", aldus Vreven tegenover BN/De Stem. Ook reist de selectie van NAC zaterdagavond al af naar Enschede, om te voorkomen dat de lange busreis in het nadeel werkt zondagmiddag.

Ondanks de drie punten en tien treffers voorsprong op nummer zestien Roda JC, wil Vreven winnen. Al was het alleen maar om een keertje te hebben gewonnen van een team bij de onderste vijf in Nederland: dat lukte NAC Breda nog niet. Vreven: "Er is geen touw aan vast te knopen. Ik kan niet duiden waar dat aan ligt. Wij onderschatten niemand, integendeel."

Bekijk hier alle afwezigen in de Eredivisie tijdens de slotdag.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen