Hansen wil play-offklus klaren met Heerenveen tegen Feyenoord

4 mei 2018, 21:32

Martin Hansen vindt dat sc Heerenveen aan haar stand verplicht is om zich te plaatsen voor de play-offs om Europees voetbal. De keeper heeft er dan ook alle vertrouwen in dat het goed komt zondagmiddag in eigen huis tegen Feyenoord. "We gaan het duel in om de klus te klaren", aldus de goalie.

Op de clubsite gaat hij in op de grote belangen van de wedstrijd, waarin Kik Pierie (geschorst), Warner Hahn, Stijn Schaars en Martin Ödegaard (allen geblesseerd) ontbreken. "Er staat veel op het spel. We hebben een prachtig veld, mooi weer en ik hoop een vol stadion. Alle ingrediënten zijn aanwezig voor een mooie wedstrijd", vindt Hansen, die er niet op rekent dat Feyenoord er met de pet naar gooit in Friesland.

"Als de wedstrijd begint, zien we wel wie er op het veld staat. Daar ga ik mij niet druk om maken. Wie er ook speelt; zij zullen echt wel honderd procent gemotiveerd zijn", verwacht hij. Van Bronckhorst gaf aan wederom te gaan rouleren bij zijn ploeg.

Stabiel seizoen

Voor Hansen is het, als Heerenveen het onverhoopt niet haalt, mogelijk zijn laatste wedstrijd namens de Friezen. "Ik heb dit seizoen een redelijk constant niveau gehaald, zonder veel ups en downs. Ik denk dat ik kan terugkijken op een stabiel seizoen" oordeelt de keeper.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen