Spierings kijkt al met goed gevoel vooruit naar 'Cambuur'

5 mei 2018, 13:11

Hoewel Sparta zondag nog tegen Heracles Almelo speelt, is de club stiekem al enigszins bezig met de aanstaande play-offs. De Rotterdammers gaan het in de tweede ronde zeer waarschijnlijk opnemen tegen SC Cambuur. Stijn Spierings ziet dat wel zitten.

Cambuur won dinsdag met 1-4 bij FC Dordrecht en kan de klus vanavond klaren in Leeuwarden. Lukt dat, dan speelt die ploeg donderdag thuis tegen Sparta. Op zondag is de return op Het Kasteel. Spierings weet niet wat hij kan verwachten van Cambuur-uit. ''Ik heb nog nooit in Leeuwarden gespeeld. Maar ik begrijp dat de supporters daar heel fanatiek zijn. Mooi'', zegt hij tegen het Algemeen Dagblad.

"In de Eredivisie heb je ook een aantal van die clubs, waar het kan spoken op de tribunes. Ik vind het eerlijk gezegd wel lekker om in zo'n ambiance te voetballen.'' Hij is dan ook niet ontevreden met het feit dat Cambuur de aanstaande tegenstander gaat worden. ''Een levendig stadion houd je als tegenstander wakker. Ik ga liever naar Cambuur dan naar, noem eens wat, Almere City FC. Met onze kwaliteiten moeten we het verschil kunnen maken over twee wedstrijden."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen