Nederland
0 – 1
Argentinië

Eder bezorgt Lokomotiv Moskou eerste titel sinds 2004

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

5 mei 2018 – Lokomotiv Moskou heeft zaterdagavond de Russische landstitel veilig weten te stellen. Door de 1-0 overwinning op Zenit Sint-Petersburg, is de ploeg van trainer Yuri Semin niet meer te achterhalen. Voor Lokomotiv is het de eerste landstitel sinds 2004.

Eder bezorgt Lokomotiv Moskou eerste titel sinds 2004

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Voor Lokomotiv leek het titelfeest lange tijd nog een week uitgesteld te moeten worden. Tegen Zenit stond het namelijk een groot deel van de wedstrijd 0-0. Kort voor tijd zorgde de van Lille gehuurde Eder echter voor de bevrijdende openingstreffer voor Lokomotiv. De Portugees stond pas negen minuten in het veld op het moment dat hij scoorde.

Het bleef uiteindelijk bij 1-0 waardoor het titelfeest in Moskou losbarstte. Voor Lokomotiv was het namelijk de eerste landstitel in de Premjer Liga sinds veertien jaar. Door de landstitel is de club zeker van een plek in de groepsfase van de Champions League komend seizoen.

  • USA - Nederland, actie Adv

    Scoort Nederland tegen Argentinië? Win €50 bij een inzet van €1 via Jacks.nl.

    Jacks pakt vrijdag wederom uit met een WK-actie. Ditmaal hoeft Nederland niet eens te winnen maar is één euro op 'Nederland scoort' voldoende om vrijdag misschien vijftig euro rijker te zijn.

  • Reacties

    WK 2022

    gerelateerd