RKC Waalwijk
2 – 2
Sparta

Eder bezorgt Lokomotiv Moskou eerste titel sinds 2004

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

5 mei 2018 – Lokomotiv Moskou heeft zaterdagavond de Russische landstitel veilig weten te stellen. Door de 1-0 overwinning op Zenit Sint-Petersburg, is de ploeg van trainer Yuri Semin niet meer te achterhalen. Voor Lokomotiv is het de eerste landstitel sinds 2004.

Eder bezorgt Lokomotiv Moskou eerste titel sinds 2004

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Voor Lokomotiv leek het titelfeest lange tijd nog een week uitgesteld te moeten worden. Tegen Zenit stond het namelijk een groot deel van de wedstrijd 0-0. Kort voor tijd zorgde de van Lille gehuurde Eder echter voor de bevrijdende openingstreffer voor Lokomotiv. De Portugees stond pas negen minuten in het veld op het moment dat hij scoorde.

Het bleef uiteindelijk bij 1-0 waardoor het titelfeest in Moskou losbarstte. Voor Lokomotiv was het namelijk de eerste landstitel in de Premjer Liga sinds veertien jaar. Door de landstitel is de club zeker van een plek in de groepsfase van de Champions League komend seizoen.

Speel je favoriete casino games op Jacks.nl. Meld je aan met een 100% welkomstbonus tot €100!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Premier League

gerelateerd