Blamage voor Cambuur: "Belachelijk en onwaardig"

6 mei 2018, 08:45

Niemand had er meer rekening mee gehouden, maar toch werd SC Cambuur zaterdag uitgeschakeld door FC Dordrecht. Na de 1-4 overwinning van dinsdag verloren de Leeuwarders zaterdag met dezelfde cijfers, waarna Dordrecht de strafschoppen beter nam.

Trainer René Hake begrijpt niet dat zijn ploeg het zo weggegeven heeft. "Ik ben heel boos, pislink. Tegelijkertijd probeer ik vooral te kijken naar waarom dit fout is gegaan, want ik ben geen supporter maar trainer. We wonnen geen duels, geen tweede ballen, ik heb de jongens geprobeerd naar voren te schreeuwen en met wissels geprobeerd wat te doen", zegt Hake tegen Voetbal International. "Ik heb na afloop in de kleedkamer gezegd dat dit belachelijk en onwaardig is. Een schande dat dit ons overkomt."

Hake had zijn elftal op vier posities gewijzigd en leek dus al spelers te willen sparen voor de volgende ronde. "Dat wil ik best op me nemen, geen probleem. Maar die keuze is bewust gemaakt vanwege de fitheid van bepaalde spelers. Ook de spelers die vandaag speelden zijn goed genoeg voor Cambuur en hadden goed genoeg moeten zijn om deze klus te klaren."

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen