Pusic lijkt hoofdcoach te willen blijven: "Club kent mijn ambitie"

6 mei 2018, 10:00

FC Twente speelt zondag nog tegen NAC Breda, maar uiteraard is het vizier ook al gericht op het komende seizoen. De gedegradeerde club uit Enschede moet dan proberen om kampioen te worden in de Jupiler League. Trainer Marino Pusic hoopt ook dan de hoofdtrainer te zijn.

"De club kent mijn ambitie, ze kennen mijn visie, ze weten wat voor werk ik lever, hoe ik met mensen omga en wat voor leiderschapsstijl ik heb en dan is het aan hen om de inschatting te maken richting de toekomst. Ze hebben ook gezien dat ik dat met passie en beleving doe en al m'n ziel en zaligheid erin gooi", zegt hij tegen RTV Oost.

Afgelopen zondag viel definitief het doek voor de Tukkers. "Het was een pittige week natuurlijk. Waarin we een toch een een behoorlijke teleurstelling moesten verwerken. Gelukkig is er altijd weer een dag erna en weer een nieuwe blik richting de toekomst", zegt Pusic, die dus positief wil blijven. "Dat is de aard van mijn karakter, simpel zat. Uiteraard sta ik dan stil bij die gebeurtenissen. Echter na elke gebeurtenis is er een nieuwe mogelijkheid en zo sta ik ook in het leven. En zo vlieg ik de nieuwe kansen wederom aan."

Pusic weet dat Twente komend seizoen kampioen zal willen worden. "Twente is een grote club en Twente zal altijd in de ogen van mensen in de buitenwereld de favoriet zijn. Gezien de geschiedenis en het referentiekader van de club, dat is logisch. Wij willen voornamelijk. En wij willen zo snel mogelijk terugkomen. Ik ben een persoon die nieuwe uitdagingen graag aangaat. Als ik ergens voor kies, dan kies ik daarvoor met volle passie, beleving en overtuiging."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen