Jahanbakhsh: "Had dit als buitenspeler niet verwacht"

6 mei 2018, 17:03   Bijgewerkt: 6 mei 2018, 17:18

Alireza Jahanbakhsh was zondagmiddag goed voor drie doelpunten in het duel van AZ met PEC Zwolle (6-0 zege). De aanvaller kroonde zich daarmee eveneens tot topscorer van de Eredivisie. Dat had hij naar eigen zeggen nooit verwacht.

AZ had niet echt meer iets om voor te spelen en dus werd het doel om Jahanbakhsh te helpen aan de topscorerstitel. "Het was een fantastische prestatie van het team. Ik ben echt ongelooflijk blij met de topscorerstitel. We hebben vandaag laten zien hoe goed we zijn, zowel als team als individueel. Ik had als buitenspeler nooit verwacht om te winnen", zegt hij in gesprek met FOX Sports.

Jahanbakhsh werd ook nog gevraagd naar de soms lichte irritaties tussen hem en Wout Weghorst. "Nee hoor, daar was helemaal geen sprake van. Hij is natuurlijk een spits en wil graag scoren, ik wilde ook graag scoren. Dat soort dingen gebeuren op het veld", legt hij uit. Of hij vertrekt uit Alkmaar wilde Jahanbakhsh nog niet zeggen. "Dat weet ik nog niet. Maar het is in ieder een mooie einde van het seizoen zo voor onze eigen supporters in ons stadion."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen