Arsenal maakt show van adieu Wenger, zege Chelsea

6 mei 2018, 19:33   Bijgewerkt: 6 mei 2018, 20:49

Arsenal heeft in de laatste thuiswedstrijd van Arsène Wenger een klinkende 5-0 zege geboekt op Burnley. De Franse trainer kreeg vooraf aan de wedstrijd een mooi afscheid van het publiek. De ruime overwinning gaf het afscheid extra glans.

Arsenal kende een goed begin in de laatste thuiswedstrijd van Wenger. Al na vijftien minuten zorgde Pierre-Emerick Aubameyang voor de voorsprong door de 1-0 binnen te glijden. Arsenal bleef de bovenliggende partij en kwam in de blessuretijd van de eerste helft op 2-0 via Alexandre Lacazette.

Chelsea - Liverpool 1-0

Chelsea heeft goede zaken gedaan in de strijd om een Champions League-ticket. De club wist in eigen huis Liverpool met 1-0 te verslaan. Chelsea kwam na iets meer dan een half uur spelen op voorsprong. Olivier Giroud slaagde erin om uit te rug van Virgil van Dijk weg te lopen en kopte vervolgens raak. Dat gaf Chelsea duidelijk vertrouwen, want de ploeg kreeg daarna kansen om de score verder uit te breiden. Via onder anderen Cesc Fàbregas, Moses en Eden Hazard had Chelsea op 2-0 kunnen komen.

Die tweede treffer kwam er echter niet en zo bleef het bij 1-0. Zo verkleint Chelsea het gat met nummer vier Tottenham Hotspur naar twee punten met nog twee speelronden te gaan.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen