Zidane vermoedt dat de enkelblessure van Ronaldo meevalt

6 mei 2018, 23:36

Real Madrid-trainer Zinedine Zidane denkt dat de blessure die Cristiano Ronaldo zondagavond opliep tegen FC Barcelona enigszins meevalt. Volgens de oefenmeester is de kans dat de Champions League-finale in gevaar komt voor de Portugees, absoluut niet groot. "Maandag gaan we zien hoe zijn enkel erbij zit", aldus de coach.

Volgens de Fransman was het moeilijk om meteen na de wedstrijd in te schatten wat er exact aan de hand is met de Real Madrid-ster. "Het leek niet heel erg, maar we wilden verder geen risico met hem nemen", legde de trainer zijn keuze uit om Cristiano Ronaldo in de pauze al te wisselen in Camp Nou.

Over arbiter Alejandro Hernández, hij had het moeilijk en nam veel dubieuze beslissingen tijdens El Clásico, liet Zidane zich niet uit na het duel. "Dat doe ik nooit, dus ook ditmaal praat ik niet over de scheidsrechter. Maar het was een moeilijke wedstrijd voor hem." Of een video-scheidsrechter ditmaal had geholpen? "Daar wil ik ook niet over praten. Want het zal voor nu niets veranderen."

Al met al zag de oefenmeester vooral een geweldige wedstrijd tegen de eeuwige rivaal. Zidane: "Natuurlijk had ik graag gewonnen, ondanks dat er niets meer echt op het spel stond. We gingen beide het duel in om te winnen en daarom werd het een geweldige wedstrijd."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen