Treurig afscheid Saymak: "We hebben elkaar in de steek gelaten"

7 mei 2018, 09:23

Op de laatste speeldag verspeelde PEC Zwolle zondag een ticket voor de play-offs door met liefst 6-0 onderuit te gaan bij AZ. Het duel in Alkmaar was Mustafa Saymaks laatste in dienst van de Zwollenaren. Dat hij op deze manier afscheid neemt, doet hem pijn.

Plaatsing voor de play-offs leek halverwege het seizoen een formaliteit te zijn voor de club uit Overijssel, maar na de winterstop viel PEC Zwolle ver terug. "De laatste weken voel je de druk groter worden. Ik kan me onze laatste zege al niet eens meer herinneren. Toch hadden we best wel vertrouwen, maar op het veld kwam het er gewoon niet uit", treurt Saymak in gesprek met De Stentor.

"We hebben elkaar in de steek gelaten en keihard laten vallen. We waren geen team en zijn diep gevallen. Dit is PEC-onwaardig", vervolgt Saymak, die op zoek gaat naar een nieuwe club. "Mijn belangrijkste eis is dat het gevoel goed moet zijn. Net zoals ik dat al die jaren bij PEC Zwolle heb gehad. Daarom baal ik ook zo van deze nederlaag. Mijn laatste wedstrijd, 6-0 verliezen. Dat doet wel pijn."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen