Cambuur komt met statement: "Uithuilen en wonden likken"

7 mei 2018, 13:15

Plaatsing voor de halve finale van de play-offs leek een formaliteit voor SC Cambuur, maar tegen alle verwachtingen in knikkerde FC Dordrecht de Leeuwarders zaterdag uit de nacompetitie. Twee dagen na de uitschakeling komt de selectie en technische staf van de noordelijke club met een statement.

"Diep teleurgesteld. Dat is misschien wel de beste omschrijving van hoe we ons voelen na de pijnlijke nederlaag van afgelopen zaterdag. Hoe het kon gebeuren nadat we bij rust met 1-0 voorstonden en uiteindelijk na penalty's het hoofd moesten buigen weten we eigenlijk nog steeds niet", luidt het begin van het statement. SC Cambuur won in Dordrecht met 1-4, maar verloor in eigen huis met diezelfde cijfers en vloog er vervolgens na de strafschoppenreeks uit.

"En het ergste van alles is dat we het niet meer kunnen omdraaien. Het seizoen zit er op en dat doet ons allemaal ongelooflijk veel pijn", gaat het verder. "Helaas zit er nu niks anders op dan uithuilen en onze wonden likken. Dat rotgevoel zal nog wel even blijven, maar toch zullen we ook door moeten. Door naar volgend seizoen, waarin we weer nieuwe kansen en nieuwe mogelijkheden hebben. Deze pijn moet voor iedereen brandstof zijn om volgend jaar nog harder te werken en het beter te doen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen