Willem II'er Peters mikt op voorbereiding nieuw seizoen

7 mei 2018, 14:12

Het seizoen 2017/2018 is er voor Jordens Peters een om snel te vergeten. De aanvoerder van Willem II raakte in november geblesseerd aan zijn knie en is nog altijd niet hersteld. Terwijl zijn teamgenoten binnenkort aan de zomerstop beginnen, gaat Peters verder met revalideren. Als het nieuwe seizoen begint, hoopt de verdediger er weer te staan.

Vijf keer per week werkt Peters in Zeist aan zijn herstel. "Het idee in Zeist is om je uit het voetballeven te halen. Als voetballer leef je van wedstrijd tot wedstrijd. Ik heb nu maar één wedstrijd: zo snel mogelijk fit worden. Ik hoop nu in de voorbereiding op het nieuwe seizoen aan te sluiten, en dan moeten we kijken hoe het gaat", blikt de verdediger vooruit in gesprek met Omroep Brabant.

Peters stond in het verleden in de belangstelling van sc Heerenveen, maar die transfer ging niet door. "Mijn gevoel voor Willem II is de afgelopen jaren groot geworden. Dat is ook mede versterkt door drie multomappen van supporters met steunbetuigingen na mijn afgeketste transfer. Die kleine dingen geven je een heel goed gevoel bij de club."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen