PSG tegen derdeklasser in finale: "Treble mooie afsluiter"

7 mei 2018, 23:00   Bijgewerkt: 7 mei 2018, 23:28

Unai Emery hoopt afscheid te nemen bij Paris Saint-Germain met de treble. Na het landskampioenschap en de Coupe de la Ligue hoopt de trainer dat dinsdagavond ook de Coupe de France in de wacht wordt gesleept. Op papier treft PSG een makkelijke tegenstander: derdeklasser Les Herbiers.

Toch hoopt Emery dat zijn ploeg niet te makkelijk denkt over de finale. "Deze wedstrijd kan alleen goed aflopen als we onze tegenstander serieus nemen. Maar ik weet zeker dat de spelers dat zullen doen. Wij behandelen elke wedstrijd hetzelfde. Het zou mooi zijn om het seizoen af te sluiten met de treble", aldus de trainer, die na dit seizoen vertrekt bij de club.

Voor Les Herbiers-trainer Stephane Masala is het een bijzondere ervaring. De ploeg bezet namelijk de dertiende plaats op het derde niveau en kende dus een mooi bekersprookje. "Zelfs de eerste keer in het Stade de France was al wennen. De kleedkamers zijn erg groot, ik vraag me af waar ik moet gaan staan om voor iedereen verstaanbaar te zijn", zei hij lachend tijdens het persmoment.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen