Raiola: "Als Ajax mij als boeman afschildert, is dat wat het is"

8 mei 2018, 07:38

Ajax geeft Justin Kluivert en diens zaakwaarnemer Mino Raiola nul op rekest als het gaat om de harde financiële eisen die het duo stelt. De Amsterdammers willen niet meewerken aan de hoge clausules en regeltjes in het nieuwe contract, waarin het beide een flinke premie wil zien bij een toekomstige transfer. Ajax gaat niet akkoord, ook als dat betekent dat zijn contract na komend seizoen afloopt in Amsterdam.

Volgens de club is vooral zaakwaarnemer Raiola verantwoordelijk voor de opmerkelijke kentering in het gehele proces, waarin Kluivert compleet gedraaid is. Eerst wilde de buitenspeler nog jarenlang bij Ajax blijven, inmiddels zinspeelt hij op een zomers vertrek. "Als Ajax het zo naar voren brengt, dan zij dat zo. Ik heb mezelf een regel opgelegd dat ik niet via de pers communiceer over contracten of onderhandelingen met een club", vertelt de belangenbehartiger tegenover De Telegraaf.

"Als het Ajax uitkomt om mij als boeman af te schilderen, is dat wat het is. Het toont weinig zelfreflectie. Ik neem alle verantwoordelijkheid, ben de slechterik en het is allemaal mijn schuld", aldus Raiola.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen