Nijland kijkt uit naar komend jaar en bevestigt verlenging van Arts

8 mei 2018, 14:33

Hans Nijland is al met al niet tevreden over het afgelopen seizoen van FC Groningen. De twaalfde plek in de Eredivisie is volgens hem onder de streep niet genoeg, al ziet hij wel perspectief voor komend seizoen. Tevens maakte hij bekend dat het contract met Alfons Arts is verlengd met twee seizoenen, hetgeen al in de lijn der verwachting lag.

Dat doet hij in de wekelijkse nieuwsbrief van FC Groningen. "Alfons is en blijft eindverantwoordelijk voor FC Groningen Onder 23, het hoogste opleidingsteam binnen de club", vertelt Njiland, die verder terugkijkt op het afgelopen Eredivisie-seizoen dat werd afgesloten op de twaalfde plaats. "Dat is onder de gestelde sportieve doelstelling en daarover kunnen we dan ook niet tevreden zijn."

Toch ziet de algemeen directeur perspectief voor komend jaar: "Het vertoonde spel en de resultaten van de laatste wedstrijden ons toch een goed gevoel richting het nieuwe seizoen. Zeker ook in de laatste thuiswedstrijden heeft het team laten zien welke kant we met elkaar op willen. Er staat een jonge, gretige ploeg met de juiste beleving. Het geeft ons positieve energie om er in de zomermaanden voor te zorgen dat we er bij het begin van het seizoen 2018/19 weer staan."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen