Utrecht past nieuw thuisshirt aan vanwege hevige kritiek

8 mei 2018, 16:23

FC Utrecht gaat toch met een ander thuisshirt het seizoen 2018/2019 in. De Domstedelingen hadden al een nieuw shirt gepresenteerd en kwamen daar afgelopen zondag al mee in actie tegen VVV-Venlo, maar kiezen nu toch voor een ander ontwerp.

De club heeft die keuze gemaakt omdat er veel kritiek kwam op het nieuw ontworpen shirt. Ook hoofdsponsor Zorg van de Zaak was niet blij met het nieuwe ontwerp, waardoor Utrecht heeft besloten om het over een andere boeg te gooien. De club wil daarmee ook de fans tevreden stemmen.

'De terugkeer van de diagonaal op de voorkant van het shirt van FC Utrecht was een grote wens van de achterban van de Utrechtse Eredivisionist, zoals dat afgelopen zondag door de spelers werd gedragen', schrijven de Domstedelingen. 'Toch voldeed het shirt, dat door de hiervoor verantwoordelijke geledingen van de club was goedgekeurd, niet aan de verwachtingen. Hierop hebben hoofdsponsor Zorg van de Zaak en FC Utrecht, in nauwe samenspraak met FC Utrecht geledingen een aantal subtiele doch relevante aanpassingen gedaan. Hiermee hebben we een shirt waar we allemaal trots op zijn. En daar gaat het om.'

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen