Heracles haalt Nijhuis als hoofdscout terug naar Almelo

8 mei 2018, 17:02

Heracles Almelo gaat wederom in zee met Alfred Nijhuis. De oud-voetballer gaat per 1 juli aan de slag als hoofdscout bij de club uit Overijssel en gaat dat full-time doen. De 52-jarige Nijhuis werkte in het verleden al eens eerder bij Heracles.

In het seizoen 2014/2015 was hij assistent-trainer van John Stegeman en later werkte hij ook in het scoutingsteam. In 2016 werd hij echter trainer van het Duitse SV Rödinghausen, maar per 1 juli keert hij dus terug in Almelo. Nijhuis is daar blij mee. "Ik heb altijd een goed gevoel gehad bij deze club. Dat ik gevraagd ben om terug te keren, vind ik een enorme eer", zegt hij over zijn aanstelling. "De club zoekt altijd vernieuwende oplossingen die passen binnen de mogelijkheden. Daar is durf voor nodig en dat spreekt mij aan. Ik vind het mooi om daar weer onderdeel van uit te mogen maken en technisch manager Mark-Jan Fledderus te ondersteunen op het scoutingsvlak. Dat is een heel interessant vakgebied, met een groot aantal aspecten waarin ontwikkeling mogelijk is."

Mark-Jan Fledderus denkt dat Heracles een zeer waardevolle kracht toevoegt aan het scoutingsteam. "In het verleden is Alfred trainer geweest bij verschillende clubs en heeft hij ook als scout meerdere clubs gediend. Daardoor heeft hij veel ervaring in de voetballerij en is zijn netwerk groot. We zijn blij dat we hem hebben kunnen toevoegen aan ons scoutingsteam."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen