Gisteren gemist: geruchten over Kluivert en Griezmann

9 mei 2018, 00:30   Bijgewerkt: 8 mei 2018, 23:48

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op dinsdag 8 mei.

De toekomst van Kluivert lijkt in de Serie A-top te liggen

De kans dat Justin Kluivert na de zomer nog speler van Ajax is, lijkt bijzonder klein. De linksbuiten zinspeelt op een vertrek uit Amsterdam en kan zijn loopbaan gaan vervolgen in Italië. Meerdere topclubs zijn geïnteresseerd in de buitenspeler.

Karami naar Vitesse: "Benieuwd hoe ver ik door kan groeien"

Vitesse heeft de eerste nieuwe aanwinst binnen. Khalid Karami komt transfer over van Excelsior en heeft in Arnhem een tweejarige verbintenis getekend. De 28-jarige rechtsback is blij met de nieuwe uitdaging.

'Barcelona activeert clausule in contract Griezmann'

Zeer groot nieuws uit Spanje op deze dinsdag. Medium Tiempo de Juego is met het bericht op de proppen gekomen dat FC Barcelona de clausule in het contract van Antoine Griezmann heeft geactiveerd. Dat betekent dat de Fransman in de zomer over kan stappen naar de kampioen.

De Ligt verkozen tot talent van het jaar in de Eredivisie

Een mooie eer voor Matthijs de Ligt, die terug kan kijken op een prima seizoen bij Ajax. De centrumverdediger is verkozen tot talent van het jaar van het afgelopen Eredivisie-jaar. Hij volgt Kasper Dolberg op.

Southampton wint bij Swansea; WBA degradeert

In een onvervalste degradatiekraker heeft Southampton dinsdagavond zeer goede zaken gedaan. The Saints bleken met 0-1 te sterk voor Swansea City, waardoor de club lijfsbehoud weer in eigen hand heeft. Door die zege is West Bromwich Albion, dat de laatste acht jaar op het hoogste niveau speelde, gedegradeerd naar het Championship.

PSG klopt derdeklasser en wint wederom de beker

De hegemonie van Paris Saint-Germain is dinsdagavond maar weer eens duidelijk geworden. Het sterrenensemble uit de hoofdstad won dit seizoen al de Ligue 1 en het tweede bekertoernooi en heeft vanavond ook de Coupe de France gewonnen. In de eindstrijd werd derdeklasser Les Herbiers met 2-0 geklopt.

Belangrijke uitslagen:

Swansea City - Southampton 0-1

PSG - Les Herbiers 2-0 

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen