Transfersoap bij Ajax: Labyad komt, De Ligt en Onana willen weg

9 mei 2018, 07:40

Ajax gaat zich binnen afzienbare tijd versterken met Zakaria Labyad. Op voorspraak van Erik ten Hag wordt de middenvelder van FC Utrecht voor ongeveer zeven miljoen euro binnengehaald. Ook zou het met de overgang van Dusan Tadic (nu nog Southampton) voorspoedig gaan. Toch is er niet alleen goed nieuws in Amsterdam.

Dat meldt De Telegraaf woensdag. Het medium schrijft zelfs dat Labyad een dag voor het belangrijke play-offduel met sc Heerenveen al is gekeurd. De middenvelder werd gespot op een leeg sportpark: de rest van de Ajacieden zijn namelijk naar Dubai. Onder hen nog altijd Matthijs de Ligt en Andre Onana, maar dat zal mogelijk niet lang meer duren.

Volgens het dagblad heeft het duo intern aangegeven dat ze graag deze zomer willen vertrekken uit Amsterdam. Trainer Ten Hag zou De Ligt voor geen goud kwijt willen raken: wel zit heel Europa achter de talentvolle verdediger aan. De Argentijnse achterhoedespeler Lisandro Magallan staat anderzijds in de belangstelling van de nummer twee van de Eredivisie dit seizoen. Eerder al lieten Justin Kluivert en Hakim Ziyech weten deze zomer een uitgaande transfer te willen maken.

Voor David Neres is zelfs al concrete interesse: Borussia Dortmund zou dertig miljoen euro (!) hebben geboden op de Braziliaanse buitenspeler. Dat heeft Ajax echter afgewezen.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen