Bayern München laat Lewandowski niet vertrekken

9 mei 2018, 17:05   Bijgewerkt: 9 mei 2018, 17:29

Robert Lewandowski is ook na de zomer nog speler van Bayern München. Voorzitter Karl Heinz-Rummenigge heeft laten weten dat de Duitse kampioen de 29-jarige Poolse aanvaller niet wil laten vertrekken in de aankomende transferperiode. 

Lewandowski is nog in het bezit van een contract dat hem tot medio 2021 aan Bayern München verbindt. "Niemand hoeft zich dan ook zorgen te maken over de verstandshouding tussen Lewandowski en Bayern, die is heel goed", aldus Rummenigge in gesprek met het Duitse Bild. "Ik ben heel blij dat hij nog een langdurig contract heeft. Hij speelt volgend seizoen dan ook bij Bayern."

In de Duitse media werd gespeculeerd over een eventueel vertrek van Lewandowski. Dit vanwege het feit dat hij dit weekend weigerde de hand van trainer Jupp Heynckes te schudden na zijn wissel en de kritiek die de Pool had op zijn ploeg na de uitschakeling in de Champions League tegen Real Madrid. Rummenigge neemt hem dat echter niet kwalijk. "Hij was alleen maar teleurgesteld over zijn wissel. En iedereen mag zijn mening geven", reageert de voorzitter.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen