Groenendijk baalt: "Ben wel boos geworden in de kleedkamer"

9 mei 2018, 21:08   Bijgewerkt: 9 mei 2018, 21:28

ADO Den Haag was afgelopen zondag bijzonder blij met het behalen van de play-offs om Europees voetbal. De droom om de Europa League te halen, spatte echter na één wedstrijd uit elkaar. In eigen huis werd met 2-5 verloren van ADO Den Haag.

Trainer Alfons Groenendijk was verbaasd na afloop. "Dit was echt een deceptie, we hadden dit nooit verwacht. Dit is echt hartstikke jammer", zegt de trainer in gesprek met FOX Sports. "We hebben behoorlijk wat kansen gehad, maar Vitesse was dodelijk effectief. We zijn veel te veel bezig geweest met klagen bij de scheidsrechter, die overigens uitstekend floot. Dat mogen we onszelf verwijten. Daar kan ik slecht tegen en dat heb ik ze dan ook verteld in de kleedkamer."

"Elke bal van Vitesse vloog erin. Elke fout van ons werd afgestraft. We moeten de schuld bij onszelf zoeken", vervolgt de trainer, die het ADO-onwaardig noemde. "Ik ga er alles aan doen om dit zaterdag beter te doen. We moeten daar in elk geval met opgeheven hoofd heengaan en ervoor zorgen dat we het seizoen in ieder geval positief afsluiten. We hadden meer als team moeten spelen, want dat is de reden dat we zevende zijn geworden. Dat gebeurde niet en daar ben ik ook behoorlijk boos om geworden in de kleedkamer."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen