Cultheld Platje: "Zo ben ik, neem aan en ros hem binnen"

10 mei 2018, 15:24

Telstar heeft donderdagmiddag de eerste stap richting de finale van de play-offs om promotie/degradatie gezet door met 3-2 te winnen van De Graafschap. Melvin Platje, door de jaren uitgegroeid tot cultheld op de Nederlandse velden, opende op zeer fraaie wijze de score.

Na een inschattingsfout van Kevin van Diermen - de verdediger sprong onder de bal door - kon Platje de 1-0 tegen de touwen schieten. De aanvaller kreeg de ruimte om door te lopen, maar besloot om snel te schieten. "Zo ben ik, neem aan en ros hem binnen. Soms gaat 'ie het stadion uit en soms vliegt 'ie in de kruising", lacht de 29-jarige speler van Telstar in gesprek met FOX Sports.

Voor rust had Telstar het betere van het spel en had De Graafschap eigenlijk op een grotere achterstand dan 1-0 gezet kunnen worden. "In de eerste helft hebben we De Graafschap kapot gespeeld. Ze hebben voor rust drie keer gewisseld, dat zegt wat over onze ploeg", vervolgt Platje, die weet dat een spannende return op het programma staat. "We zijn een lastige ploeg om te verslaan, dus we zien 't wel zondag."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen