Telstar legt kaartverkoop voor de return stil na treurig incident

10 mei 2018, 17:41   Bijgewerkt: 10 mei 2018, 17:58

Telstar heeft besloten om de kaartverkoop voor het uitduel met De Graafschap, de return in de play-offs om promotie naar de Eredivisie, voorlopig stil te leggen. Aanleiding is een vechtpartij tussen fans van beide partijen, waarbij een supporter van De Graafschap in de nek werd gestoken. Ook raakte er nog een tweede aanhanger van De Superboeren gewond in zijn gezicht.

Dat schrijft NH/Nieuws. Er heerste een 'grimmige sfeer' in de Zeewegbar aan de Zeeweg in IJmuiden, waar de vechtpartij plaatsvond. Het is nog onduidelijk hoe het gaat met de beide slachtoffers. De politie heeft de situatie inmiddels gekalmeerd, waarna ook de rust snel weer terugkeerde in het café.

Het incident is een zeer trieste ontwikkeling, zeker in de wetenschap dat beide cultclubs, die over het algemeen zeer sympathiek bekend staan, er op het veld juist een voetbalfeest van maakten. Ook hebben beide supportersvereniging een goede band, waarmee mede de buscombi voor dit duel nog werd afschaft. Telstar komt snel met meer informatie over deze ontwikkeling. 

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen