Emmen-trainer Lukkien: "Bijna de perfecte wedstrijd gespeeld"

10 mei 2018, 18:11

FC Emmen declasseerde NEC in de eerste wedstrijd van de halve finale van de play-offs om promotie door in eigen huis liefst met 4-0 te winnen. Het zorgde voor een grote glimlach op het gezicht bij trainer Dick Lukkien. "Er heerst tevredenheid, blijdschap en trots", sprak hij.

"We hebben bijna de perfecte wedstrijd gespeeld", vond hij tegenover FOX Sports. "En volgens mij valt op de uitslag niets aan te merken. Ik heb geen enkele grote kans voor NEC kunnen noteren. We waren heer en meester. We wilden gretig beginnen tegen NEC, een ploeg in mineur. Dan moet je ze geen vertrouwen laten tanken."

Dat gebeurde ook niet, want binnen tien minuten stond het 2-0 voor Emmen, dat in de pauze met 3-0 voorstond. Toch zag Lukkien verbeterpunten. "In de tweede helft hebben we te weinig gevoetbald. Zondag moeten we weer gas geven om aan het voetballen te komen, al was de vierde goal heerlijk. Dat is nogal een verschilletje: 3- of 4-0."

Toch wilde de coach niet weten van een gelopen koers. "Ik kan ze de beelden van sc Heerenveen of Cambuur laten zien. Natuurlijk hebben we een forse stap gezet en zijn we geen underdog meer tegen NEC. Maar het is nog lang niet gespeeld", aldus de Emmen-trainer.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen