De Nooijer baalt van late tegentreffer: "Dood en doodzonde"

10 mei 2018, 19:43

Gérard de Nooijer wilde enerzijds niet te veel balen van het verlies van FC Dordrecht in eigen huis tegen Sparta Rotterdam, maar anderzijds kon hij niet anders dan dat toch te doen. De oefenmeester vond namelijk dat zijn ploeg zeker in de tweede helft een stuk sterker was en baalde enorm van de winnende goal van de bezoekers. "Dood en doodzonde", vond hij.

"In de eerste helft was er een verschil in kwaliteit. Ze scoorden snel, wij waren niet goed bij de les", zag de trainer. "Het verschil in niveau en tempo was erg groot. Maar in de tweede helft was er weinig verschil meer tussen Sparta en Dordrecht. Wij hadden zelfs de betere kansen."

Uiteindelijk werd Dordt wel geholpen door Sparta, dat op bizarre wijze een eigen doelpunt produceerde in de persoon van Stijn Spierings. De Nooijer: "Een mazzelgoal, te bizar voor woorden. Volgens mij dacht de keeper dat hij de bal niet mocht pakken."

Niet veel later stond FC Dordrecht echter alsnog met lege handen, door een laat doelpunt van Robert Mühren. "Doodzonde. Ze hebben geen kans gehad na de rust. Dan moet je het volhouden, maar zij hebben weinig kansen nodig voor een doelpunt. Aan de andere kant: we zijn niet afgegaan en hebben laten zien wat we waard zijn. We zijn niet kansloos voor de return."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen