Robben weer geblesseerd en mist mogelijk slot Bundesliga

10 mei 2018, 23:22

Arjen Robben heeft mogelijk zijn laatste Bundesliga-wedstrijd gespeeld voor Bayern München. De aanvaller dreigt namelijk de laatste speelronde te missen bij Der Rekordmeister in de Duitse competitie, vanwege een bovenbeenblessure die hij opliep tijdens de training deze week. Met een aflopend contract in het vooruitzicht, kan het dus zijn dat de buitenspeler niet meer in actie komt in de Bundesliga.

Hoewel de Nederlander een nieuwe verbintenis aangeboden heeft gekregen van Bayern, twijfelt hij daar nog openlijk over. Als Robben niet verlengt in München, wordt de bekerfinale van de DFB Pokal op 19 mei - die overigens niet in gevaar komt door zijn nieuwe kwetsuur - het laatste optreden van de aanvaller.

Volgens BILD is de blessure ontstaan tijdens een groepstraining van de Duitse kampioen, juist nadat hij was hersteld van zijn spierblessure, die hij opliep tegen Real Madrid. Het duel met VfB Stuttgart komt volgens het medium dus wel serieus in gevaar. Het is overigens niet het eerste pijntje dit seizoen voor 'de man van glas': hij had onder meer last van ischias-problemen, een kuitverrekking en andere kleine blessures.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen