Incident reden verplichte buscombi voor Telstar-fans

11 mei 2018, 09:57   Bijgewerkt: 11 mei 2018, 10:32

De Telstar-supporters die hun club gaan aanmoedigen tijdens de return tegen De Graafschap in de play-offs, zullen dat tóch moeten doen met een verplichte buscombi. Hoewel dat eerder nog werd geschrapt door de gemeente Doetinchem, heeft het incident van donderdag ervoor gezorgd dat beide clubs toch hebben besloten om het weer in te voeren.

'Gezien het korte tijdsbestek tussen beide wedstrijden kiezen wij er voor enige druk van de ketel af te halen en voor een andere vervoersregeling te kiezen. De Telstar supporters kunnen de wedstrijd van zondag a.s. alleen bezoeken via de verplichte buscombi', laat Telstar op de clubsite weten. 'Wij kunnen niet genoeg benadrukken hoe enorm Telstar baalt dat, na alle inspanningen van beide supporters groeperingen, dat er nu gekozen moet worden voor een buscombi.'

Aanleiding is een vechtpartij tussen fans van beide partijen, waarbij een supporter van De Graafschap in de nek werd gestoken. Ook raakte er nog een tweede aanhanger van De Superboeren gewond in zijn gezicht.

Inmiddels zijn er aanhoudingen verricht voor het incident. Ook Telstar is hard op zoek naar de dader en nam er al afstand van. Een trieste ontwikkeling: beide supportersvereniging een goede band, waarmee mede de buscombi voor dit duel nog werd afschaft. Veel fans betreuren deze ontwikkeling dan ook.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen