Sturing eist concentratie bij Vitesse: "Alles kan gebeuren"

11 mei 2018, 14:56

Edward Sturing is op zijn hoede voor de return tegen ADO Den Haag. De oefenmeester beseft dat Vitesse ondanks de 2-5 overwinning in de Hofstad nog zeker geen garanties heeft in de strijd om de finale van de play-offs. "Het is belangrijk dat we nu niet gaan denken dat we er al zijn", aldus de oefenmeester.

"Dat is wel altijd het gevaar met zulke resultaten. We moeten nog negentig minuten spelen, waarin nog van alles kan gebeuren", houdt de coach zich op de vlakte op de clubsite. De twee tegendoelpunten die de Arnhemmers afgelopen woensdag nog incasseerden, ziet Sturing dan ook als een serieuze waarschuwing.

"Het was een wonder dat ADO Den Haag niet vaker het doel getroffen heeft. Nu bleef het bij 2-5, maar het had zomaar 6-8 kunnen zijn. Het was een hele open wedstrijd. Daarom moeten we zaterdag onze kop erbij houden en weer scherp zijn. We beginnen weer op 0-0 en gaan er alles aan doen om de finaleronde te bereiken", verzekerde de interim-coach.

Dat doet de oefenmeester overigens met een geheel fitte selectie: twijfelgevallen Alexander Büttner en Roy Beerens zijn namelijk inzetbaar. Alleen de langdurig geblesseerde Arnold Kruiswijk is nog altijd niet inzetbaar.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen