Heracles gaat verder met van Twente gehuurde Erkilinc

11 mei 2018, 17:30   Bijgewerkt: 11 mei 2018, 17:36

Zeki Erkilinc komt ook volgend seizoen uit voor Heracles Almelo. De nummer tien van de Eredivisie huurde de twintigjarige aanvaller dit seizoen van FC Twente, dat hem de transfervrije overstap naar Almelo ziet maken. De Heraclieden leggen Erkilinc vast voor één jaar met een optie voor nog een seizoen.

De jonge aanvaller wacht nog op zijn doorbraak in het betaalde voetbal. Erkilinc speelde nog geen officiële wedstrijd in het eerste elftal van Heracles Almelo. "Zeki heeft het afgelopen jaar op huurbasis een positieve indruk achtergelaten. Hij is een positieve jongen en toont de wil om zichzelf te ontwikkelen. We hopen dat hij de lijn doortrekt zodat hij in de toekomst een belangrijke rol kan gaan vervullen", aldus technisch manager Mark-Jan Fledderus op de clubsite.

Erkilinc vertelt dat hij een goed gevoel aan het afgelopen seizoen heeft overgehouden. "Ik heb me goed kunnen ontwikkelen en hoop volgend jaar verdere stappen te maken om zo een belangrijke speler voor Heracles Almelo te worden. Daar ga ik hard voor werken; het geloof is er en de overuren ga ik draaien. Ik heb er erg veel zin in."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen