Enorme groep vedetten in actie bij Dirk Kuyt Testimonial

12 mei 2018, 12:00

Dat Dirk Kuyt een prachtige loopbaan heeft gehad is maar weer eens duidelijk geworden. Op de Testimonial die georganiseerd is voor de onlangs gestopte aanvaller komt een behoorlijke groep sterren af, zo is zaterdag bekendgemaakt door Feyenoord.

Tijdens de Dirk Kuyt Testimonial, die gespeeld wordt op zondag 27 mei, komen drie bijzondere teams in actie. Eén van de teams heet 'Vrienden van Dirk' en is samengesteld uit de beste voetballers met wie Kuyt bij Liverpool en Fenerbahçe heeft gespeeld. Ronald Koeman keert als gelegenheidscoach van Feyenoord terug langs de lijn in De Kuip.

Koeman zal tijdens de twee speelhelften gebruikmaken van spelers uit diverse fases van de clubgeschiedenis van Feyenoord, zoals Patrick Lodewijks, Roy Makaay, Salomon Kalou, Lex Immers, Miquel Nelom, Jan-Arie van der Heijden, Rick Karsdorp, Jens Toornstra, Tonny Vilhena en Steven Berghuis.

Feyenoord speelt tegen het team van Liverpool dat in 2005 en 2007 de finale van de Champions League speelde, aangevuld met voormalige vedetten van Fenerbahçe. Een elftal waarin onder anderen Jerzy Dudek, Steven Gerrard, Xabi Alonso, Jamie Carragher, Robbie Fowler en Craig Bellamy samen in actie komen met Cristian Baroni, Raul Meireles en Pierre Webo.

Na rust komt er een Nederlands elftal in actie, dat onder meer Arjen Robben, Robin van Persie en Memphis Depay, Wesley Sneijder, Rafael van der Vaart, Giovanni van Bronckhorst, Edwin van der Sar, Phillip Cocu en Ruud van Nistelrooij in de gelederen heeft. Louis van Gaal is de coach.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen