Streppel: "Verwacht dat Utrecht ons wil overrompelen"

12 mei 2018, 14:01

In de eerste wedstrijd van het tweeluik met FC Utrecht (4-3) zette sc Heerenveen een positieve uitslag neer, maar gerust is trainer Jurgen Streppel er uiteraard nog niet op. Hij beseft dat zijn ploeg zaterdag aan de bak zal moeten in de Domstad.

Er gebeuren veel gekke dingen in de play-offs, weet Streppel. "Emmen wint met 4-0 van NEC. Dordrecht schakelt Cambuur uit en Vitesse staat bij rust met 0-4 voor tegen ADO Den Haag", zegt hij tegen de Leeuwarder Courant. Hij kan dan ook geen favoriet aanwijzen voor vanavond. "Utrecht was stabieler in de competitie. Dus op basis daarvan zou je zeggen dat zij favoriet zijn. Maar in de play-offs gebeuren momenteel zulke rare dingen. Eigenlijk slaat het nergens op."

Streppel verwacht dat Utrecht er totaal op zal vliegen. "Wij staan voor. Zij moeten winnen. Punt. Ik verwacht dat Utrecht probeert ons te overrompelen. Ze willen er een strijd van maken. We moeten er klaar voor zijn", zegt Streppel, die de tactiek van Utrecht aardig denkt te kennen. "Je weet nooit precies wat je kunt verwachten. Maar de grote lijn is bij iedereen wel heel herkenbaar. Toch kun je een tegenstander verrassen door nuances in je tactiek aan te brengen."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen