Dordrecht is zeker niet bang voor Sparta: "Kunnen verrassen"

12 mei 2018, 14:50

FC Dordrecht haalde vorige week een enorme stunt uit tegen SC Cambuur en zal ook tegen Sparta moeten stunten om de volgende ronde van de nacompetitie te halen. Ondanks de 1-2 thuisnederlaag leeft de ploeg met een goed gevoel toe naar Sparta-uit.

"Sparta was zeker niet beter", zegt Dordrecht-aanvoerder Gustavo Hamer tegen Voetbal International. "Voor rust misschien wel, maar in de tweede helft kregen we zeker drie opgelegde kansen. Na die merkwaardige 1-1 moeten we gewoon zorgen dat het 1-1 blijft natuurlijk. Dan mag je niet de 1-2 nog tegen krijgen, maar het verandert niets aan het feit dat we daar moeten scoren", beseft de middenvelder.

Trainer Gérard de Nooijer baalt van het feit dat het midweeks niet 1-1 is geworden. "Zeker als je naar de manier kijkt waarop we die goal tegenkrijgen, maar wij treuren niet, we gaan er gewoon voor. Dit resultaat en de manier van spelen in de tweede helft geeft vertrouwen. Wij gaan ernaartoe om de volgende ronde te halen. Er was gewoon heel weinig verschil waarneembaar tussen beide ploegen. Wij moeten vechtlust in de duels tonen, als we dat brengen hebben we een kans. Wij kunnen echt nog voor een verrassing gaan zorgen", zegt hij hoopvol.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen