Aston Villa geeft Terry uitzicht op uitstel van voetbalpensioen

12 mei 2018, 20:10

Aston Villa heeft zaterdagavond een uitstekend resultaat geboekt in de eerste wedstrijd van de halve finale in de strijd om promotie naar de Premier League. Nummer vier van de Championship, Aston Villa won, met een beetje geluk, van nummer vijf Middlesbrough. En dus speelt verdediger John Terry wellicht komend seizoen

Want hoewel Middlesbrough de betere kansen had in eigen huis, kwam Aston Villa na vijftien minuten knap op voorsprong. Mile Jedinak kopte de corner perfect in de verre hoek, via de binnenkant van de paal en buiten bereik van keeper Darren Randolph.

Ook na de rust bleef Middlesbrough, de ploeg van Tony Pulis,  stormen, zonder extreem grote risico's te nemen. Een volley van George Friend ging over, Fábio schoot rakelings naast het doel. En dus bleef de achterhoede, aangestuurd door John Terry die aangaf nog een seizoen door te gaan als Aston Villa promoveert, overeind. Met de 0-1 zege heeft het er alle schijn van dat ze in elk geval de finale halen om promotie naar de Premier League, al wacht dinsdag ongtewijfeld nog een vurige return.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen