Real Madrid met ruime score langs armoedig Celta de Vigo

12 mei 2018, 22:31

Real Madrid heeft de laatste thuiswedstrijd van het Primera Division-seizoen afgesloten met een zeer royale overwinning. In een rommelig duel met Celta de Vigo had De Koninklijke geen kind aan de opponent, ondanks dat Cristiano Ronaldo ontbrak. In Estadio Santiago Bernabéu eindigde de score zaterdagavond op 6-0.

De rol van de Portugees werd in het begin grandioos overgenomen door Gareth Bale, die op het randje van buitenspel ontsnapte en na een kwartier via de binnenkant van de paal binnenschoot. Een kwartier later ontsnapte hij opnieuw vanaf rechts, kwam naar binnen en pegelde heerlijk raak, hoog in de verre hoek. Tussendoor werd een doelpunt van Daniel Wass terecht afgekeurd buitenspel: wat voor wellicht meer goals had moeten gelden.

Dat gold overigens niet voor de treffer van Karim Benzema, die via Bale binnenvloog. Toch werd dat doelpunt dan weer wél afgekeurd, omdat de aanvaller de bal van richting veranderde. Op dat moment was de stand al 4-0, omdat Isco (vanaf rechts) en de jeugdige Achraf Hakimi, vrij snel na de rust, ook het doel troffen.

Zo heeft Real Madrid nog een kleine kans op het behalen van de tweede plek in La Liga en blijft de ploeg van Zinedine Zidane in goede vorm in aanloop naar de finale van de Champions League.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen