De Vrij kijkt met gemengde gevoelens naar verlies Inter

12 mei 2018, 22:46

Internazionale heeft hele dure punten laten liggen in de strijd om de vierde plaats in de Serie A. In eigen huis verloor het van Sassuolo met 1-2. Daardoor kan Stefan de Vrij met SS Lazio zich vermoedelijk opmaken voor de Champions League, waar plek vier vanaf dit seizoen recht op heeft.

Maar of dat nou echt goed nieuws is voor de Nederlandse verdediger: al maanden gaan de geruchten dat hij na dit seizoen overstapt naar Internazionale en dus zal hij met gemengde gevoelens hebben gekeken naar het duel in Stadio Giuseppe Meazza. 

Via Matteo Politano kwamen de bezoekers na een klein half uur verrassend op voorsprong. Hij schoot een vrije trap hard en laag over de groot en verraste op die manier niet alleen de springende muur, maar ook keeper Samir Handanovic. De goalie van Inter was na zeventig minuten even zo goed kansloos op een snoeiharde pegel van afstand van Domenico Berardi.

Met een schot vanaf de rand van het zestienmetergebied, maakte Rafinha nog wel de aansluitingstreffer voor Inter, maar verder dan dat kwam de thuisploeg niet. Mede omdat Timo Letschert als invaller het achterin dichthield. Door dit resultaat kan het SS Lazio van De Vrij zondag bij een overwinning op Crotone de vierde plaats in de Serie A veiligstellen. Dat is sindskort een rechtstreeks ticket voor het miljardenbal, dat De Vrij komend seizoen vermoedelijk dus niet speelt. 

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen