Labyad ontbrak echt met blessure bij FC Utrecht in play-offduel

12 mei 2018, 23:31

Zakaria Labyad ontbrak bij FC Utrecht niet omdat zijn transfer naar Ajax aanstaande is, maar 'echt' met een (lies)blessure. Dat verzekerde doelpuntenmaker Mark van der Maarel na het gewonnen duel met sc Heerenveen (2-1) in de play-offs, waardoor de Domstedelingen zich plaatsten voor de finale. Volgens de verdediger wilde de middenvelder, die in de belangstelling staat van Ajax, er maar al te graag bij zijn.

"Maar hij heeft echt problemen kan ik je verzekeren", vertelt Van der Maarel tegenover FOX Sports. "Hij wil heel graag afsluiten in Utrecht met Europees voetbal. Hij gaat er alles aan doen om erbij te zijn tegen Vitesse. Wij kunnen hem heel goed gebruiken, al staan er ook anderen op als hij er niet is."

Met het woordje 'afsluiten' verraadde Van der Maarel dat er inderdaad op de achtergrond een transfer speelt voor de middenvelder. "Hij heeft exceptionele kwaliteiten. Maar je weet ook dat er altijd interesse voor hem zal zijn. Ik zou hem er graag bij hebben na de zomer, maar of dat realistisch is….", glimlachte de verdediger. "Het wordt een lange zomer." 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen