Streppel: "We hebben het in de eerste wedstrijd laten liggen"

13 mei 2018, 00:00

Jurgen Streppel baalde van het feit dat hij met zijn ploeg niet de finale heeft gehaald van de play-offs, maar legde zich ook neer bij het behaalde resultaat. Volgens de oefenmeester heeft sc Heerenveen er alles aan gedaan en zat het op bepaalde momenten net even niet mee. "Uiteindelijk hebben we het in de eerste wedstrijd laten liggen", concludeerde hij na het 2-1 verlies.

"We hebben niet veel weggegeven, maar stonden wel met 2-0 achter", analyseerde de trainer tegenover FOX Sports. "Maar goed: we hebben er alles aan gedaan. Daar heb ik de jongens een compliment voor gemaakt. We hebben kansjes gehad op de gelijkmaker; in de laatste seconde zelfs nog. Maar het mocht niet zo zijn."

Een van de cruciale momenten in de wedstrijd was het uitvallen van doelman Martin Hansen. "Met Wouter van der Steen hebben we een prima vervanger, maar je bent wel een wissel kwijt. Dat is zonde", vertelde Streppel, die ook nog uitlegde waarom hij zo boos werd tijdens diens behandeling. Volgens 'iemand van het arbitrale kwartet' stelde Hansen zich aan. "Daar heb ik wat van gezegd, maar dat is uitgesproken. Dat gebeurde in het heetst van de strijd."

Vakantie

Door de nederlaag kan Streppel met vakantie en kan hij zijn spullen meenemen uit Friesland. De trainer vertrekt na twee seizoenen uit het Abe Lenstra Stadion. "Ik ben trots dat ik hier twee jaar heb mogen werken bij deze geweldige club. We hebben geweldige wedstrijden gespeeld, mar ook een flink aantal mindere. Hoewel we de doelstelling hebben gehaald - de play-offs halen - wilden we die natuurlijk ook winnen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen