Afscheidswedstrijd Kuyt met wereldsterren: drie teams vol

13 mei 2018, 09:18

De afscheidswedstrijd van Dirk Kuyt is zo goed als compleet bekend. Naast de talloze (oud)-profvoetballers onder wie Arjen Robben, Rafael van der Vaart, Ruud van Nistelrooy en Phillip Cocu, wordt het publiek ook nog een paar keer verrast. In totaal komen er drie teams in actie, met binnen- en buitenlandse wereldsterren. 

Te weten 'Team Feyenoord', met Ronald Koeman als coach en spelers als Patrick Lodewijks, Roy Makaay, Rick Karsdorp en Steven Berghuis. Ook is er een team 'Vrienden van Dirk', met grote sterren als Steven Gerrard, Craig Bellamy en Xabi Alonso, met wie hij samenspeelde bij Liverpool en Fenerbahce.

Ook is er een elftal geformeerd van spelers met wie Kuyt speelde bij het Nederlands elftal. Robben, Memphis Depay, Giovanni van Bronckhorst, Edwin van der Sar, Cocu en Wesley Sneijder zijn van de partij. "Het moet één grote voetbalbeleving worden, die we dankzij vier speciaal aangebrachte beeldschermen zo dicht mogelijk bij het publiek willen brengen. We gaan er met z'n allen één groot feest van maken", vertelt de hoofdrolspeler op de website van Feyenoord.

De aanwezige fans, er zijn nog zo'n negenduizend kaarten te koop voor een plekje in De Kuip, hoeven zich geen seconde te vervelen. Kuyt: "Daarvoor gaan er te veel speciale dingen gebeuren. De wedstrijd met drie bijzondere elftallen is natuurlijk de hoofdmoot, maar daar omheen willen we de supporters voortdurend verrassen."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen