PEC-preses Visser: "Heb broertje dood aan communicatie BVO's"

13 mei 2018, 10:37

Adriaan Visser kwam recentelijk in opspraak door de tweet die hij de wereld in gooide, waarin hij stelde dat de prestaties van John van 't Schip en zijn ploeg maar eens zorgvuldig geëvalueerd moesten worden. Ondanks alle ophef, staat de bestuurder nog steeds achter zijn daad. De belangrijke reden daarvoor was het feit dat het publiek weleens de echte meningen mogen horen.

"Ik heb een broertje dood aan de manier van communiceren van voetbalclubs. Persconferenties worden gehouden, perscommuniqués worden naar buiten gebracht. Maar dat stelt geen ene moer voor. Er zijn jongens die de pers op afstand moeten houden. Dat is vlees noch vis wat er naar buiten komt", vertelde hij bij De Tafel van Kees.

"Mijn achterban en supporters hebben het recht om te weten hoe de bestuurders erin staan. Niet alleen op bestuurlijk of financieel terrein, maar ook juist om het voetbal: daar waar het omdraait. En spelinhoudelijk geef ik nooit mijn mening, maar hoe je tegen de prestaties aankijkt wel. Ook als dat heel slecht is", aldus Visser.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen