Onrust bij NEC: 'fans' sluiten de poorten van Goffertstadion

13 mei 2018, 12:16   Bijgewerkt: 13 mei 2018, 12:22

Het is onrustig bij NEC in aanloop naar de returnwedstrijd tegen FC Emmen van zondagmiddag. Enkele supporters hebben namelijk de toegangspoorten van De Goffert afgesloten. Om de ijzeren hekken zijn kettingsloten geplaatst, als protest van het beleid van de club. 

Dat schrijft Omroep Gelderland. Door de 4-0 nederlaag in Drenthe is het geloof onder de supporters van NEC compleet verdwenen. Ook omdat eerder al de plek die rechtgeeft op rechtstreekse promotie werd afgestaan aan Fortuna Sittard. De verwachting is dat het stadion dan ook bijzonder slecht gevuld zal zijn voor de return. De supporters zijn vooral boos op trainer Pepijn Lijnders en technisch directeur Remco Oversier.

Daarnaast werd er onder wedstrijdaankondigingen de 'uitzwaaidag van Lijnders en Oversier' gezet. Het is niet de eerste keer dat er onrust is in Nijmegen. De laatste tijd werd de bus met de spelers zo vaak opgewacht, dat er op Twitter gekscherend werd geopperd om een bushalte bij het Goffertstadion te plaatsen. Alleen een wonder in Nijmegen lijkt de druk nog enigszins van de schouders van Lijnders af te kunnen halen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen