Promes grijpt naast rechtstreekse plaatsing Champions League

13 mei 2018 – Quincy Promes (op archiefbeeld) heeft met Spartak Moskou naast rechtstreekse plaatsing voor de Champions League gegrepen. Op de slotdag van de Russische competitie liet de landskampioen van vorig seizoen zich de tweede plaats afsnoepen.

Promes grijpt naast rechtstreekse plaatsing Champions League

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Niet Spartak, maar stadsgenoten CSKA Moskou en kampioen Lokomotiv Moskou zien we na de zomerstop sowieso terug in het miljoenenbal. Spartak zal zich via het kwalificatietoernooi moeten plaatsen. De club van Promes verloor zondag met 0-1 van Dinamo Moskou. CSKA profiteerde optimaal door Anzi Makhachkala met 2-1 te kloppen en ging de rivaal voorbij op de ranglijst.

In de kwalificatie speelt Spartak mogelijk tegen Ajax. De Russen zijn geen potentiële tegenstander van PSV, omdat de Eindhovenaren als landskampioen een andere route volgen. Spartak begint in de voorlaatste voorronde aan het kwalificatietoernooi.

Lees ook: Hoe halen Nederlandse clubs CL in opgefriste voorrondes?

Verhoogde odds bij Jacks.nl: 22.23x je inzet als jouw team kampioen wordt!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Premier League

gerelateerd