Servië-Montenegro vol vertrouwen

Koen Freriks
10 juni 2006, 17:00

Servië-Montenegro blaakt van het zelfvertrouwen daags voor het duel tegen Nederland. "We zijn er klaar voor," zo zei aanvoerder Savo Milosevic na de afsluitende training van vandaag.

Milosevic: "We hebben genoeg van drie weken in hotels logeren en veel trainen. We willen laten zien wat we kunnen in een wedstrijd. De sfeer is uitstekend en we hebben geen blessures. Nu moeten we laten zien waartoe wij in staat zijn. We kunnen niet wachten. Was het nu maar vast zo ver."

Hij verheugt zich op de ontmoeting met bondscoach Marco van Basten: "Hij was vroeger mijn idool. Van Basten is voor mij één van de beste spelers uit de geschiedenis. Ik had alleen niet verwacht dat hij Makaay, Davids en Seedorf thuis zou laten. Het Nederlands elftal mist nu enkele ervaren spelers", aldus de aanvaller die voor zijn 99e interland staat.

Servië en Montenegro oefende zaterdag achter gesloten deuren. Alleen het eerste kwartier van de training was voor de media toegankelijk. "We willen niemand wijzer maken. We laten zondag tegen Nederland wel zien wat we willen en kunnen. De tweede ronde van het WK is ons doel. Daarvoor hebben we een goed resultaat in de eerste wedstrijd nodig", zei bondscoach Ilija Petkovic.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen