Spoorboekje: Duitse selectie wordt bekend, Vitesse tegen Utrecht

15 mei 2018, 07:00   Bijgewerkt: 14 mei 2018, 23:50

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op dinsdag 15 mei.

Nieuws

WK-selectie Duitsland

Dat Ajacied Amin Younes niet bij de WK-selectie zit van Duitsland, dat lijkt al wel duidelijk. Toch zal bondscoach Joachim Löw een flink aantal keuzes moeten maken, alvorens hij zijn WK-selectie presenteert. Wie maken nog wel kans op de eindronde in Rusland en wie in principe niet meer? Van Duitsland krijgen we het in elk geval te weten, maar misschien komen er nog wel meer landen. De WK-koorts is namelijk begonnen.

Wedstrijden

Saoedi-Arabië - Griekenland (19.30 uur)

Een maand min één dag is er nog te gaan voor het wereldkampioenschap in Rusland definitief van start gaat. En Saoedi-Arabië, het land dat in de openingsronde in actie komt tegen het thuisland begint aan de oefencampagne. De voormalige ploeg van Bert van Marwijk neemt het op tegen Griekenland. De eerste wedstrijd van de ongetwijfeld drukke oefencampagne. De WK-kriebels komen meer en meer!

Vitesse - FC Utrecht (20.45 uur)

Het in de play-offs zo succesvolle FC Utrecht neemt het in de play-offs op tegen Vitesse, dat vorig jaar samen met de Domstedelingen Europa ingingen. Deze editie is die eer slechts weggelegd voor één van beide. De balans van de laatste jaren is zeer sterk in het voordeel van de bezoekers, maar die kampen de laatste weken met meer pijntjes en andere zaken dan Vitesse. Wie slaat de eerste slag?

Aston Villa - Middlesbrough (20.45 uur)

Wie plaatst zich voor de finale van de Championship om het laatste ticket richting de Premier League: Aston Villa of Middlesbrough? In de eerste wedstrijd gaven de bezoekers een flinke dreun aan Middlesbrough, een resultaat dat toekomst biedt aan de loopbaan van John Terry, door met 0-1 te winnen. Wel was de ploeg van voormalig Vitesse-middenvelder Lewis Baker een stuk gevaarlijker. De return is daarom het aanzien meer dan waard. De winnaar neemt het in de finale op [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/332856/fulham-is-nog-een-overwinning-verwijderd-van-promotie/,_blank,tegen Fulham].

Voetbal op tv

20.40 uur: Aston Villa - Middlesbrough, Ziggo Sport Select - live verslag van halve finale Championship

20.45 uur: Vitesse - FC Utrecht, FOX Sports 1 - live verslag van finale play-offs

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen