Labyad wil de finale van de play-offs dolgraag spelen

14 mei 2018, 16:14

Zakaria Labyad speelt dolgraag de finale van de play-offs tegen Vitesse. De spelmaker van FC Utrecht miste zaterdag de return tegen sc Heerenveen, omdat hij te veel last had van zijn lies. Geluiden dat Labyad ontbrak vanwege zijn naderende transfer naar Ajax, doet hij af als onzin.

"Ik wil morgen (dinsdag, red.) spelen", zegt Labyad tegen het Algemeen Dagblad. "Ik voelde tijdens de wedstrijd tegen Heerenveen mijn lies wat verkrampen, dat bleek wat erger te zijn. Uit voorzorg trainde ik vrijdag niet mee. Het kon twee kanten op: óf het zou erger worden óf verminderen. Op de wedstrijddag ben ik getest en bleek ik niet fit genoeg."

Dat Labyad straks Ajacied is - een officiële bevestiging moet nog komen - had niets te maken met zijn afwezigheid. "Ik snap het wel, maar anders had ik woensdag toch ook niet gespeeld? Ik heb donderdag, vrijdag en zaterdag zes à zeven uur een behandeling aan mijn lies gehad om me fit te krijgen. Dat is helaas niet gelukt, maar gelukkig staan we in de finale van de play-offs."

Lees ook: Utrecht-trainer De Jong: "Iedereen was vandaag op de training"

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen