Tagliafico en Ebuehi behoren tot WK-voorselectie van hun land

21 mei 2018, 15:41

Ajacied Nicolas Tagliafico zit in de WK-voorselectie van Argentinië. Ook Tyronne Ebuehi maakt een goede kans op het WK, de verdediger van ADO Den Haag behoort tot de voorselectie van Nigeria. Voor beiden is de kans op een oproep voor het eindtoernooi groot.

Naast Tagliafico kent de Argentijnse voorselectie tal van grote namen: Lionel Messi, Gonzalo Higuain, Mauro Icardi, Paulo Dybala, Angel Di Maria, Nicolas Otamendi, Javier Mascherano. Behalve Tagliafico geeft ook Sergio Romero de ploeg van Argentinië een Eredivisie-tintje. De doelman kent een verleden bij AZ.

Nigeria

Ebuehi miste het seizoensslot van ADO door een enkelblessure. Eind 2017 debuteerde hij voor de Super Eagles en staat de teller inmiddels op vier interlands. Dat Ebuehi meegaat naar Rusland lijkt een zekerheid, tenzij de blessure te veel parten speelt.

De sterren van Nigeria zijn Alex Iwobi (Arsenal) en Victor Moses (Chelsea). Ook kent de voorselectie nog drie spelers met een Eredivisie-verleden. Kenneth Omeruo (ADO Den Haag), William Troost-Ekong, (FC Groningen en FC Dordrecht) en Ahmed Musa (VVV-Venlo) speelden tijdens hun carrière in Nederland.

De deadline voor het indienen van de definitieve selecties staat voor 4 juni.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen