Excelsior zoekt nog altijd een trainer: "Tijd begint te dringen"

16 mei 2018, 07:46   Bijgewerkt: 16 mei 2018, 08:40

De trainerszoektocht van Excelsior verloopt bijzonder moeizaam. De Rotterdammers zijn al maanden bezig met de opvolger van Mitchell van der Gaag, maar die laat voorlopig nog wel even op zich wachten. "Deze week heb ik twee, misschien drie gesprekken met kandidaten. Ik hoop dat daar de uiteindelijke nieuwe trainer bij zit", vertelt algemeen directeur Ferry de Haan. 

Het gekke is dat er nog steeds geen hoofdkandidaat is, aangezien van de scheidend coach – die dinsdag zijn laatste training gaf – al tijdig aangaf te stoppen. "De tijd begint te dringen ja, het mag niet te lang meer duren. Iedereen moet weten waar hij aan toe is", beseft De Haan tegenover Voetbal International. "We voeren gesprekken en als er nieuws is melden we het."

Marcel Keizer, Gertjan Verbeek, Ernest Faber, de Belg Yannick Ferrera. Bijzonder veel namen zijn al de revue gepasseerd, maar mede vanwege het feit dat de selectie een redelijk grote leegloop kent, Theo Zwarthoed, Ögmundur Kristinsson, Kevin Vermeulen, Hicham Faik, Milan Massop, Khalid Karami, Wout Faes, Levi Garcia, De Wijss, El Azzouzi vertrekken sowieso. Ook is de kans groot dat Mike van Duinen weggaat. In die wetenschap kan het weleens een moeilijk karwei vinden om een nieuwe trainer te vinden.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen