Eindhoven bindt Nascimento en voegt Brandts toe aan staf

16 mei 2018, 12:20

FC Eindhoven heeft Ernie Brandts toegevoegd aan de technische staf van het eerste elftal. De oud-international komt in de staf van David Nacimento. De hoofdcoach heeft, zoals bij zijn aanstelling al het idee was, bovendien zijn contract met twee seizoenen verlengd. Daarmee heeft de Jupiler League-club de technische staf rond.

Want ook keeperstrainer Michael Aerts heeft zijn verbintenis met één jaar verlengd, terwijl clubicoon Pascal Maas – het laatste lid van de technische staf –  een contract voor onbepaalde tijd heeft bij FC Eindhoven. Met z'n vieren gaan ze het technisch hart vormen voor de eerste selectie, waarin nog geïnvesteerd gaat worden. Woensdag kwam er namelijk ook slecht nieuws: Mart Lieder maakte bekend te vertrekken naar Denemarken.

Verder is de club druk bezig met de herstructurering. Op korte termijn wordt het bestuur en de Raad van Commissarissen samengevoegd tot een nieuwe Raad van Commissarissen. Algemeen directeur Marco Faber zal daarin in elk geval plaatsnemen, meldt de club.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen